За разлика от 80 процента от народеца ни Иво Христов

...
За разлика от 80 процента от народеца ни Иво Христов
Коментари Харесай

Това ни каза Иво Христов: Дебилите избират дебили

За разлика от 80 % от народеца ни Иво Христов може да се подписва. Освен това аленият народен представител от Пловдив е изтъкнат представител на съветските ползи у нас, страж на Паметника на Червената войска и Альоша от опозоряване, а не на българската памет, апологет на Путин. Мрази България повече, в сравнение с е влюбен в Кремъл.
Тогава за какво се вършим на сюрпризирани от последните нелепости, изговорени от гордостта на алените гласоподаватели в Пловдив. Христов си приказва по този начин от преди изборите, по време на изборите и продължава. И по този начин се вписва ослепително в обкръжението на Корнелия Нинова от кремълски гвардейци, в чийто глави кънтят само залповете на Аврора. Но даже и тях ги засрамя да кажат две думи за 100-годишнината от възхода на Чумата.

С присъщото си пренебрежение към близките, Христов може да повтори мантрата на Кремъл, че Червената войска е избавила българската евреи без никакъв позор. Само че дебилите няма по какъв начин да осмислят този исторически факт. Това е привилегия само на съветските сътрудници у нас. Изглежда Христов безогледно се е включил към тях.

Но той е в правото си да се държи по този начин с дебилите, които са го избрали. Те не могат да се подписват, само че са го избрали и той е горделив от това. Въобразил си е, че е представител на дебилите. Христов твърди, че 80 % от популацията ни са дебили. Българска социалистическа партия пък упорства, че толкоз са русофилите в страната. Дали е инцидентно това съвпадане.
Христов шикалкави и го усуква, че дебил е медицински термин, който може да се употребява и като живописен прийом. Но по какъв начин се изяснява това на дебилите, които не могат да се подписват.

И в този момент какво очаквате, с изключение на едно мъгляво опрощение към дебилите, които не са разбрали комплицираните думи на Христов. Морален акт? Хвърляне на оставка като респект към българската памет? Не ставайте смешни. Прочетете декларацията наБСП по въпроса и обясненията на Христов. Става дума за идеален гьонсуратлък.

Вместо да изпада в такива комплицирани връзки с дебилите, Христов да го каже по-просто: Дебилите избират дебили. Той непрестанно това повтаряше и когато го избираха.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР