За раздялата и развода на чалга певицата Джулия и Митака

...
За раздялата и развода на чалга певицата Джулия и Митака
Коментари Харесай

Скандалът на годината: Джулия спипала Митака от "София Ден и Нощ" с мъж?! Певицата в шок, незабавно поискала развод!

За раздялата и развода на чалга певицата Джулия и Митака от " София Ден и Нощ ", както още назовават Кристиан Кирилов, се разбра неотдавна. Буквално преди дни самият Крис удостовери, че това е истина, само че като всеки втори стартира да плямпа баналности за " несходство в характерите ", " разлики в мисленето " и прочие.

Според Кристиан нямало трети човек в връзките им и двамата с Джулия не си били изневерявали. Това са думите на Крис. В светските среди на столицата обаче бясно се зашушука, че истината е напълно, но напълно друга и несъмнено е забъркано трето лице от мъжки пол.

Ако обаче очаквате, че това лице е ухажор на Джулия, грешите. Източници настояват, че да - ухажор е, само че на Митака. Става дума за богат господин, който си набелязал мускулестия Кристиан от дълго време и съумял да го смъкна. Впрочем преди време съществено се говореше за желанията на Кирилов, който години наред работеше като теляк на Миконос - островът фантазия за мъжете с нетрадиционни желания.

" Освен това Джулия от дълго време се оплакваше, че мъжът й не я задоволява в леглото. Даже предпочитал въобще да не го вършат. Все си намирал причина да й откаже ласките си, а то каква може да излезе повода - ами пада си по различен вид нежности индивидът ", разясняват източниците.

Кирилов към момента не е взел отношение по тематиката, само че евентуално скоро ще го направи, както и Джулия.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР