За ракетните удари по територията на Украйна или за руската

...
За ракетните удари по територията на Украйна или за руската
Коментари Харесай

За руската ракетна импотентност

За ракетните удари по територията на Украйна или за съветската ракетна импотентност

Автор: Александър Коваленко

Всъщност, от 11 до 12 септември, на територията на Украйна, след много забележима пауза, руснаците използваха 10 ракети Х-22.

Също по този начин са употребявани и по 5 ракети П-800 " Оникс ", КР " Калибър ", 9М723 ОТРК " Искандер " и минимум 18 ракети ЗРК С-300. От 12 до 13 септември са употребявани 4 ракети Х-22 и към 16 ЗРК С-300.

Като един отговор на фиаското и позора в Харковска област на руснаците е този опит за пробив на Противовъздушна отбрана на Украйна по този смесен метод. В същото време си коства да се обърне внимание на дейното потребление на ракети Х-22 от страна на съветските окупатори, което демонстрира, че в Шайковка е бил докаран БК. Но този БК още на идващия ден на използването се изчерпа допълнително от 2,5 пъти.

Тоест неналичието на методичност още един път приказва за неналичието на капацитет. И при всеки подобен размисъл те единствено удостоверяват своята непълноценност. В последна сметка, ще се съгласите, позната история? Ами да, в навечерието на Деня на Независимостта на Украйна, 24 август, имаше нещо сходно откъм въздушното пространство на Беларус.

Честно казано, в случай че съпоставим с 24 февруари, когато по Украйна бяха изстреляни над 160 ракети от разнообразни видове, или с терора в навечерието на 9 май и по този начин нататък, реакцията, меко казано, е никаква.

Да… Да изгубят повече от 9000 квадратни километра територия и да заплашат с удари, които оставиха няколко района без светлина за няколко часа, и като резултат да се стигне до това, че Украйна може да получи по-мощни оръжия от своите сътрудници, до момента в който „ мощните “ оръжия на Русия понижават с всеки минал час.

Някой може да каже, че това е отговор на контранастъплението на въоръжените сили на Украйна? Що се отнася до мен, то за мен това беше проява на уязвимост и даже повече. В прочут смисъл това е самокастрация. Безкомпромисно и абсолютно.

Източник: Злой одессит

Бесарабски фронт
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР