За радост на зрителите Деси Стоянова се върна в екипа

...
За радост на зрителите Деси Стоянова се върна в екипа
Коментари Харесай

Трус!! Опечалената Деси Стоянова размаза нахалната Ирина Тенчева в ефир! (СНИМКИ)

За наслада на феновете Деси Стоянова се върна в екипа на " Преди обед " преди броени дни, събрала сили след тежката загуба на брачна половинка си, който обожаваше. Водещата реши да опита да продължи напред поради децата си, а работата е средството, което най-малко за моменти може да те извади от тъгата.

Деси се върна, само че не може да се скрие, че контузията й още е огромна. И я кара на моменти да бъде малко по-рязка и безцеремонна, само че пък несъмнено обективна. Днес тя сподели това като " поряза " нахалната Ирина Тенчева, която тази седмица е коментатор в предаването.

Вместо да разисква забавни за феновете тематики обаче, нали по тази причина са я извикали, Иринка реши да си популяризира огромния наследник и да го прави прочут. Тя безочливо съобщи в ефир, че желала да се пусне видео със сина й Спас, в което той се топял в бъчва с ледена вода - огромен праз!...

Деси обаче погледна очевидно сюрпризирана, тъй като видеото не попада в сюжета на предаването и не е планувано. А след това внезапно и безпардонно отряза мераците на Тенчева да си прави гратис персонален пиар.

" Браво на Десито! Тая Тенчева е такава наглярка, още от Вип Брадър я помним, все акъли даваше. Как я търпи тоя Иван Христов, напряко не е за поверие. Аз и пет минути няма да я изтрая и ще я изхвърля за чумбера ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР