За радост на всички нас, най-трудните месеци от 2021 г.

...
За радост на всички нас, най-трудните месеци от 2021 г.
Коментари Харесай

Тамара Глоба: Даровете на съдбата отиват при 3 зодии през ма...

За наслада на всички нас, най-трудните месеци от 2021 година към този момент са зад тила ни. Започна март, който ще отвори пред нас нови благоприятни условия.

През първия месец на пролетта ще забележим по какъв начин в живота ни стартират да се случват нови събития. Дори връзките на работното място ще бъдат построени по нов метод и ще има опция за нови контракти и договаряния.

Според астролога Тамара Глоба първият месец на пролетта ще бъде може би най-успешният за годината за представителите на три зодии. Те ще могат да получат всичко, за което са мечтали, и дълго време ще живеят, наслаждавайки се на шанса си.

Звездите поучават да одобряват даровете на Съдбата и да се радват на живота, защото през март ще им се случат доста невероятни събития.

Ето ги и късметлиите:

Риби

Истинско и дълго чакано благополучие ще връхлети Рибите. Те би трябвало да се приготвят да срещнат любовта на живота си. Астрологът отбелязва, че през целия месец представителите на тази зодия нямам да имат никакви компликации и проблеми.

Везни

Март ще бъде същински Рай и за Везните. Представителите на тази зодия ще схванат за какво са пристигнали на този свят и ще видят нови цели.

Те осъзнават, че щастието не е единствено думи или празни изречения. Има огромна възможност през март да си намерят добра работа, да бъдат нараснали и да решат въпроса с неподвижен парцел. Освен това триумфът в кариерата ще бъде заплатен със съответната облага.

Като цяло звездите са ситуирани по този начин, че през март Везните ще имат опция доста да подобрят качеството си на живот.

Близнаци

Не по-малко благополучие ще се стовари върху Близнаците. Те ще се къпят в фантазии, цветя и похвали, споделя астрологът.

През март представителите на този знак ги чакат доста примамливи оферти и запознанства. Освен това ще имат и малко повече свободно време от нормално.

Според Глоба шансът ще съпътства Близнаците в бизнеса съвсем през цялата пролет, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР