За радост на пропутинските партии у нас (БСП, Левицата“, т.нар.

...
За радост на пропутинските партии у нас (БСП, Левицата“, т.нар.
Коментари Харесай

Русия ни страхува: почва наказателно дело за „оскверняване“ на МОЧА


За наслада на пропутинските партии у нас (БСП, „ Левицата “, така наречен „ Възраждане “ и др.) началникът на Следствения комитет (СК) на Руската федерация Александър Бастрикин разпореди на подопечните си формиране на наказателно дело за оскверняването на Паметника на Съветската войска в София, съобщи съветската държавна организация ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

ТАСС споделя, че в столицата на България е „ осъществен вандализъм “ по отношение на Паметника на Съветската войска, като група футболни последователи са нападнали палатковия лагер на бранители на монумента и са увредили гранитна плоча в основата му.

Председателят на Следствения комитет на Руската федерация Александър Бастрикин разпореди на основното следствено ръководство на ведомството да проверява взаимно с министерството на външните работи на Русия обстоятелството на опозоряване на паметника, повдигнат в чест на руските воини освободители в София. В рамките на следствието ще бъдат взети ограничения по установяването на самоличността на лицата, виновни за осъществяването на това закононарушение. За техните дейности ще бъде направена наказателно-правна оценка “, се споделя в известието на Семеен кодекс до ТАСС.

Очевидната опасност против български жители, които стачкуват против монумент на окупационна войска в центъра на столицата си, още не е коментиран от българското външно министерство.

За сметка на това почитателите на „ Левски “ реагираха против думите на водача на проруската партия „ Възраждане “ К. Костадинов, че са „ еничари “. И иносказателно му подсетиха, че сходни изявления вредят освен на политическата кариера, само че и на здравето.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР