За радост на неговите почитателки, това не се случва в

...
За радост на неговите почитателки, това не се случва в
Коментари Харесай

Меди би шута на капризно гадже /ВИДЕО/


За наслада на неговите почитателки, това не се случва в действителния живот, а в най-новият видеоклип на хитовия реализатор към песента „ Не, благодаря “. Във видеото, което е дело на режисьора Виктор Антонов, в ролята на постоянно мрънкащата жена до артиста влиза хубавицата Теди Цветкова, позната на феновете от паметния роден сериал „ София денонощно “. Нейна заместничка в леглото и дните на Меди в лентата пък виждаме атрактивната танцьорка Нелина Цветанова.

Минути след излизането на видеоклипа, мненията от фенове безусловно заваляха, като множеството от тях са единомислещи, че това е най-хубавото правено от изпълнителят досега. Стайлингът на Меди пък по нищо не отстъпва на на-големите международни имена в музиката, за което овациите са за стилистът Добромир Киряков.

Скъпарската визия на лентата се приключва от неповторимо Ламборгини, което артистът подкарва заед само че с новата си обич.

Самата ария пък към този момент е посочена от светските хроникьори за шлагера на сезона. Музиката е дело на самият Меди, текстът на Мариета Ангелова, а за аранжиментът се е погрижил Даниел Ганев.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР