За проявеното насилие от страна на мъжа споделя очевидка.Мъж е

...
За проявеното насилие от страна на мъжа споделя очевидка.Мъж е
Коментари Харесай

Мъж заби звучен шамар на жена на паркинг в София

За проявеното принуждение от страна на мъжа споделя очевидка.

Мъж е показал експанзия против жена на паркинг на голяма верига от немски дискаунтъри в столицата. Това научаваме от Игна Костова, която е станала свидетел на случилото се. В обществената мрежа Facebook дамата споделя, че не е видяла цялата обстановка, само че мъжът е бил доста нападателен.

С тези думи Костова се обърна към потърпевшата: " Ако госпожата чете - запомних номера на колата му и бил ви го споделила. Насилието не е решение! ".

В мненията под поста питат очевидката за какво не е подала сигнал на тел. 112, а тя дава отговор, че е била шокирано от случилото се, по тази причина и не е съумяла да реагира на момента.

Вече вметнахме, че не е ясна предисторията на случката, само че дано обърнем внимание на догатките в мрежата. Валери Лозанов, да вземем за пример, допуска, че дамата е крадла й е обрала мъжа, по тази причина той я блъснал. Дори и да е по този начин - експанзията ли е методът?

" Изглеждаше естествена жена, а и какво значение има обстановката. Той беше мъж, който удря жена на паркинг! Физическата разпра е неприемлива! ", безапелационна е очевидката.

" Може да се познават и да си имат персонални проблеми ", написа Вальо Грозев, а Славка Толева му дава отговор: " И ще ги позволи с плесници!? ".

Биляна Станчева се пита: " Кога мъжете комплесари ще схванат, че дамите не са боксови круши? ".

" Не са хубави тия неща... По-лошото е, че сигурно е имало и " мъже " в близост, които също са го видяли и са останали безучастни! Отвратително! ", пише Милиони Христов.

Важно е да напомним, че във всеки един от случаите, представляващи принуждение, потърпевшото лице има право да се обърне към съда за отбрана. Компетентен да наложи мярка за отбрана е районният съд по непрекъснат или по сегашен адрес на потърпевшото лице. Молбата се подава в период до един месец от акта на принуждение. В случаите, когато има данни за заплаха за живота или здравето на потърпевшото лице, то може да подаде и молба до органите на Министерството на вътрешните работи за предприемане на ограничения според Закона за Министерството на вътрешните работи.

Според Закона, по искане на потърпевшото лице, всеки доктор е задължен да издаде документ, в който документално да удостовери установените от него увреждания или следи от принуждение. 

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР