За протокола:18:04. 23 февруари 2024 г.: По-ранна версия на тази

...
За протокола:18:04. 23 февруари 2024 г.: По-ранна версия на тази
Коментари Харесай

Ребека Гросман е виновна за убийството на двама млади братя. Тя обещава да обжалва

За протокола:
18:04. 23 февруари 2024 година: По-ранна версия на тази история показва погрешно вероятната присъда на Гросман. Тя е изправена пред 34 години до пожизнен затвор.

В петък правосъдните заседатели признаха Ребека Гросман за отговорна в убийството на двама млади братя, които пресичаха улица в Уестлейк Вилидж, когато нейният мерцедес с превишена скорост ги блъсна.

Присъдата приключва правосъдна драма, която генерира интернационално внимание частично тъй като Гросман е видна фигура, която е съосновател на Grossman Burn Foundation със брачна половинка си доктор Питър Гросман.

Присъдата беше прочетена в напрегната, цялостна правосъдна зала на Van Nuys. Журито от девет мъже и три дами призна Гросман за отговорен по две обвинявания в ликвидиране, две обвинявания в тежко непредумишлено ликвидиране с автомобил и едно обвиняване за боричкане и бягство през 2020 година при гибелта на Марк и Джейкъб Искандер, на възраст 11 и 8 години. Тя е изправена пред 34 години затвор пожизнен затвор и е планувано да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР