За промени в Закона за националната служба за охрана призова

...
За промени в Закона за националната служба за охрана призова
Коментари Харесай

Началникът на НСО: функциите и дейността на службата да се концентрират до нейната същност

За промени в Закона за националната работа за защита прикани нейният началник бригаден военачалник Красимир Станчев във видео послание към чиновниците на структурата. Той показа визията си за НСО като работа с понижено текучество на фрагменти, по-добри условия за труд и кариерно израстване и най-много – без несвойствени функционалности.

Последното минава през промени в ЗНСО. „ Тези промени би трябвало да концентрират функционалностите и активността на НСО до същността на една стимулирана и с висок престиж държавна охранителна служба”, акцентира Станчев.



Той разгласи, че си е сложил като задача да се подобрят изискванията за кариерно развиване, възнагражденията, изискванията за образование, материалната база и така нататък „ НСО не може да си разреши да се лиши от нито един собствен служител”, безапелационен бе ръководителят на службата.
Бойко Ноев: НСО не предстои на промяна, би трябвало да бъде отстранена Бившият министър на защитата съобщи, че НСО не би трябвало да охранява Делян Пеевски и Ахмед Доган, тъй като те имат задоволително средства, с цел да си заплащат за защита
По думите му миналата година е била тежка – с „ доста промени в управлението на НСО и под напрежение обществено-политически дневен ред”, както и с „ сериозни ситуации”, които са изпитали качествата и професионализма на чиновниците.

„ Поехме и удари от разнообразни страни върху положителното име, престижа и достолепието на НСО. Чухме още веднъж и изцяло несъстоятелни апели за закриване на НСО”, разяснява Станчев.
Животът на блъснатото от кола на НСО момче е вън от заплаха Детето е контактно, към този момент е изправено и е направило няколко крачки, осведомиха от болница "Света Анна "
Службата беше забъркана в няколко абсурда през последните месеци, като най-честата причина бяха пасажери произшествия с коли на службата. При последния подобен пострада тежко дете в София.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР