За продоволствена криза и проблеми с транспортните коридори за доставка

...
За продоволствена криза и проблеми с транспортните коридори за доставка
Коментари Харесай

Нинова алармира: Иде продоволстсвена криза!

За продоволствена рецесия и проблеми с транспортните коридори за доставка на горива поради военния спор в Близкия Изток, предизвести водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която беше на посещаване в Благоевградска област. За първи път тя разяснява и съответните претекстове на готвения втори избор на съмнение към държавното управление, съобщи БНР.

Две са заканите за България в подтекста на военните спорове в района, които ще бъдат тежки и продължителни, сподели Нинова. Едната е миграционната вълна, която е неизбежна, а другата е продоволствена рецесия, за която ръководещите не вършат нищо, счита водачът на Българска социалистическа партия:

" Цените на горивата потеглиха нагоре - за два дни с 5%. Неминуемо оскъпяване на всичко - на ток, на артикули, на самун, на превоз, на всичко. Ще стигне до всяка къща и до всяко семейство ".

Какво съгласно Нинова би трябвало да се направи в незабавен порядък?:

" Ако бяхве на тяхно място, щяхме да желаеме цялостен обзор на държавния запас. За какъв брой дни имаме горива - по закон би трябвало да имаме най-малко за 90 дни, за какъв брой дни имаме медикаменти, храните, главните храни. Да се възнамерява занапред, а не да ни изненада в последния миг. Да не забравяме, че идва зима ".

Мотивите за втория избор на съмнение към държавното управление за неуспех на политиката по сигурността сега се разискват с другите опозиционни партии в Народното събрание.

Корнелия Нинова и изрази увереност, че подписите ще бъдат събрани в къс период:

" Състоянието на границите и отбраната на границите, засилващите се упования за миграционна вълна и неналичието на реакции от страна на българските ръководещи. В сигурността включваме политиката във връзка с защитата, обезкостяването на българската войска, вътрешната сигурност, битова престъпност, неустановеност по пътищата, убийства. Ще ги видите претекстовете, дано ги прегледат и другите две партии, към които сме се обърнали. Подписите се събират и ще ги внесем ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР