За продължения на Аватар (2009 г.) се говори още след

...
За продължения на Аватар (2009 г.) се говори още след
Коментари Харесай

Какво разкри продуцентът на Аватар 2 за филма

За продължения на " Аватар " (2009 г.) се приказва още след излизането на кино лентата, само че не щеш ли изминаха повече от 10 години и втори филм към момента не сме видели.

Какво се случва с продълженията на " Аватар "

Добри вести за почитателите

Това би трябвало да се случи следващата година, като сега фотосите както на " Аватар 2 ", по този начин и на оповестените два други кино лентата, текат в Нова Зеландия.

И все още не знаем съвсем нищо, като се изключи че Джеймс Камерън употребява нова технология, която му разрешава да снима под вода, както в никакъв случай до момента не е било допустимо.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jon Landau (@jonplandau) на Май 24, 2020 в 7:01 PDT

В изявление за Radio New Zealand Джон Ландау , който е измежду продуцентите на кино лентата, реши да хвърли парченце самун на прегладнелите за вести почитатели.

Ландау споделя, че в " Аватар 2 " Джейк (Сам Уортингтън) и Нейтири (Зоуи Салдана) ще имат семейство, само че ще им се наложи да изоставен дома си и да опознаят разнообразни райони от Пандора. Това ще включва да прекарват време както към водата, по този начин и под нея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jon Landau (@jonplandau) на Май 21, 2020 в 2:47 PDT

Джон Ландау също по този начин счита, че хората имат потребност от забавление, с цел да избягат от действителността и напрежението, което има в нея.

А с " Аватар " им дават опцията да избягат в един необикновен свят с още по-невероятни герои. Нещо, което, съгласно него, Питър Джаксън е съумял да реализира с филмите за " Властелинът на пръстените ".

Колко ще костват продълженията на " Аватар "

Готви се нещо епично

Ландау също по този начин разяснява и за какво фотосите на продълженията на кино лентата текат тъкмо в Нова Зеландия, а не някъде другаде. Според продуцента, чисто като локация страната не им е нужна за задачите на кино лентата, само че това, което е, скъпо са надарените хора, които работят там.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР