За притеснителен случай сигнализира гражданин.Група младежи, за които се смята,

...
За притеснителен случай сигнализира гражданин.Група младежи, за които се смята,
Коментари Харесай

Младежи нападнаха жена посред бял ден ВИДЕО+СНИМКИ

За стеснителен случай алармира жител.

Група младежи, за които се счита, че са от ромски генезис са нападнали измежду бял ден жена. Те пробвали да откраднат чантата на потърпевшвата. Единствено бързата реакция на дамата и намесата на шефа на комплекса, в който била отседнала, предотвратили похищението. Опитът за обир бил осъществен край пасарелката  до аквапарк " Екшън ", намиращ се в Слънчев бряг. Това станало към 9,45 часа на 7 юни.

За случая пред GlasNews описа Николай Косев -  мъжът, който оказал помощ на дамата. Момчетата пресрещнали дамата и почнали да дърпат чантата ѝ. Тя съумяла да се измъкне на няколко метра от тях и да се обади по телефона на Косев. Той бързо се насочил към мястото, на което се разиграла обстановката, пресичайки пътя, с цел да ги пресрещне. В този момента младежите се спуснали да бягат, само че съумели да го заобиколят. Като той подозира, че е допустимо в опита за обир да е бил забъркан и четвърти човек, който е подсигурявал останалите.

" Бъдете деликатни и в случай че ги видите, информирайте органите на реда! ", приканва Косев. Мъжът споделя и фрагменти, на които се виждат въпросните младежи. Това са млади момчета, облечени с дълги горнища и долнища, които бързо се отдалечават от мястото.

Към момента самоличността им е незнайна.

Очаквайте детайлности!





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР