За принца на Монако – Албер, и съпругата му -

...
За принца на Монако – Албер, и съпругата му -
Коментари Харесай

Децата на Шарлийн и Албер се нуждаят от помощ: принцесата ужаси потребителите с тази снимка

За принца на Монако – Албер, и брачната половинка му - Шарлийн, не чуваме изключително положителни вести в последно време. Този път в полезрението на медиите попаднаха техните деца.

Мнозина имат вяра, че раздорът в тази двойка към този момент е достигнал до краен лимит и най-вече от това страдат най-скъпите на сърцето им същества – децата им – 7-годишните близнаци Габриела и Жак.  
                             

Съмненията, че монакската принцеса е избягала в Африка и не счита да се връща назад при принца, не се появяват инцидентно. Бракът ѝ с Албер II е изпълнен със клюки и проблеми още през цялото време. Твърди се, че някогашната плувкиня се е опитвала да избяга от Монако за родната си Южна Африка три пъти преди кралската женитба.

Припомняме, че през 2021 година се появиха клюки, че на Албер се е родило трето извънбрачно дете. След тази вест принцесата отпътува за Южна Африка. 
                             

Близо година от принцесата нямаше ни новина, ни кост, а формалната версия беше, че там Шарлийн била лекувана от някаква сериозна зараза. Когато се върна вкъщи, целият свят стартира да приказва за идния бракоразвод.

До разлъка по този начин и не се стигна. Или най-малко към този момент. Междувременно посредством вътрешни източници до медиите стигна информацията, че Албер заречен да заплаща на жена си забележителна сума всяка година, с цел да поддържа най-малко имиджа на щастливо семейство. 
                             

Днес, макар обстоятелството, че Шарлийн постоянно участва до брачна половинка си по време на обществените им изяви дружно, не е мъчно да се забележи отчуждението сред тях. Двамата съвсем в никакъв случай не се допират, а принцесата постоянно се пробва да стои надалеч от Албер, написа Wday.ru.

Последната фотография, която Шарлийн показа в обществените мрежи, безусловно ужаси потребителите. На фотото, на което са близнаците, снимани от непосредствен проект, феновете на принцесата видяха знаци, че нещо не е наред и че децата имат потребност от помощ. 
                             

Първо, на фрагмента се вижда странната прическа на Габриела, от което излиза наяве, че момичето още веднъж се е подстригало единствено. Второ, макар усмивките, очите на децата издават, че те не са щастливи. И трето, както означават някои почитатели в мненията, наподобяват някак изоставени.

„ Вижте какъв брой неугледни наподобяват в последно време, постоянно облечени неуместно, като че ли са отгледани от уединен татко. “

„ Винаги скърбя тези близнаци, когато виждам техни фотоси. Въпреки обстоятелството, че всички кралски деца са, меко казано, привилегировани и има цяла войска от хора, които се грижат за тях, в тези двамата има нещо особено. Те са като две подценени деца, които се държат несъответстващо, тъй като изпитват болежка. Те постоянно наподобяват диви и неподдържани, като че ли им липсва прочувственото наличие на родителите им. “

„ Всички разяснява косата на момичето и обстоятелството, че тя продължава да се подстригва сама. Това е естествена реакция на контузия. Това е форма на самонараняване. Бедното момиче вика за помощ. Погледът ѝ споделя същото. “ 
                             

Що се отнася до прическата, дано да напомним, че самата Шарлийн, преди да напусне фамилията си за една година, също си направи бунтарска прическа, като обръсна слепоочието си. Според психолози най-вероятно Габриела повтаря образеца на майка си, с което като че ли зове за помощ.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР