За пример можем да вземем Наско Атанасов, чието пълно име

...
За пример можем да вземем Наско Атанасов, чието пълно име
Коментари Харесай

Всеки Трябва Да Го Знае! Пресметнете Вашето Число На Душата!

За образец можем да вземем Наско Атанасов, чието цялостно име по акт за раждане е Атанас Атанасов Атанасов. Като извадим единствено гласните от имената, остава следното:

ААА АААО АААО

Като заместим буквите с цифровите им изражения, получаваме следното:

1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 6 + 1 + 1 + 1 + 6 = 21, което се редуцира до 2 + 1 = 3.

Числото на душата на Атанас Атанасов Атанасов е 3. Парис Хилтън, която наподобява захласната от материализъм и повърхностна или с други думи мъчно може да се избрани същинския блян на сърцето й, има същото Число на душата и поривът на душата й е да носи приятност и забавление на другите.

Хората с Число на душата 3 (наричани за малко Тройките) са изпълнителите и артистите на нумерологичната система и един от отличителните белези на Тройките е безконечният им блян към популярност. Три определно е цифрата на фуклата, чиято персона се показва в любовта й към скандалното облекло.

Фактът, че Парис Хилтън е Тройка, също изяснява за какво, макар че няма потребност да работи за прехраната си, прекарва толкоз време да бъде модел, актриса и като цяло да взе участие в обществени прояви. Този вик за велики каузи може да я направи много прочувствено непреклонна. Всичката й сила е ориентирана към кариерата и пътуването, вместо към определяне на корени и задомяване.

Романтичният живот на Тройките постоянно се бележи от тежки етапи. За другите е мъчно да схванат потребността на Тройката да търси утвърждение отвън сферата на тяхната връзка. Това е по този начин, тъй като за тях всеобщото утвърждение е по-важно, в сравнение с самостоятелната фамилиарност.

В любовта три е цифрата на раздялата и за хората с Число на душата 3 постоянно нещо ще застава сред тях и любовта. Обикновено това нещо е кариерата или пътувания, само че също постоянно се случва Тройките да са непотребния човек в любовен триъгълник.

Тъй като Тройките са повлияни от Меркурий, те постоянно са въвлечени в поредност от връзки и рядко се задържат с непрекъснат сътрудник в живота. В една скорошна връзка на Парис Хилтън нейната скандална известност беше нещото, което застана сред нея и утвърждението на свръх богатите му родители.

Ето и интерпретациите:

· Душевен ентусиазъм № 1

Вашият ентусиазъм е да бъдете най-хубавите. Тъй като смятате, че сте директно свързани с по-висша мощ, прото не можете да понесете, в случай че разочаровате себе си или някой различен. Във Вашата галактика Вие сте слънцето и всичко и всеки се върти към Вас. Вие живеете, с цел да сте център на вниманието. Един от уроците за душата е осъзнаването, че „ да управляваш, в действителност значи да служиш ”.

· Душевен ентусиазъм № 2

Вашият ентусиазъм е всички да Ви се възхищават и да Ви обожават. Най-висшето персонално задоволство за Вас е да бъдете мечтан от някой специфичен човек. Имате голяма религия в другите хора и в случай че те Ви разочароват, имате склонността да се държите като че това е краят на света. Предизвикателството за душата Ви е да осъзнаете, че единствено Бог е идеален и другите са небожествени в своите дейности.

· Душевен ентусиазъм № 3

Вашият ентусиазъм е обвързван с развиването и изразяването на Вашата персона. Тази сила нормално се демонстрира като велики достижения в артистичния или театралния свят. Вие бихте се захванали със всякаква активност, която включва обществени изяви да вземем за пример да бъдете артист, артист или политик. Вие копнеете да бъде уважавани за занаята си и едно от провокациите на душата е да осъзнаете, че постоянно има критици.

· Душевен ентусиазъм № 4

Постоянство, хубост и порядък засищат душата Ви. Изпитвате висшо задоволство от осъществяването на най-простите дребни и повтарящи се ежедневни работи, защото се чувствате по-близко до Бог, когато възстановявате хармонията в нещата. Вие сте перфекционист, който обича изкуството и дизайна. Едно от провокациите е, че от време на време другите не схващат Вашата потребност всичко да е съвършено и Ви възприемат като прекомерно могъщ.

· Душевен ентусиазъм № 5

Промяната разпалва огъня на Вашите пристрастености. Вие сте ученолюбив и жаждата Ви за премеждие може да бъде утолена единствено с невероятни прекарвания и доста пътувания. Вие оценявате обстоятелството, че животът е къс, и сте твърдо решени да вземете максимума от всяка минута, която имате на земята. Едно от провокациите за душата Ви е да поставите същински основи в живота си.

· Душевен ентусиазъм № 6

Вашият ентусиазъм е да възпитавате и да се грижите за другите. Обичате хората и вярвате, че най-хубавото проявяване на вашата вътрешна божественост, е да обучавате и наставлявате. Най-щастливи се чувствате, когато виждате позитивните резултати от Вашето въздействие да процъфтяват у другите хора. Обаче сте склонни да се привързвате прекомерно доста към човек, който смятате за сродна душа. Едно от провокациите е да се научите да се разделяте и да продължавате, когато връзката завърши.

· Душевен ентусиазъм № 7

Най-силният вик на душата Ви е да събирате познания и информация за всичко научно и езотерично. Знанието храни душата Ви. Обичате да четете и тематики като история, просвета, метафизика, археология и вяра зареждат богатото Ви въображение с музи и хрумвания. Много от Вас са гении и заради това предизвикването е да бъдете разбрани от един малоумен свят.

· Душевен ентусиазъм № 8

Душата Ви копнее за „ цялостен напред и увеличавай ”, изключително когато става дума за фамилните династии и наптрупване на благосъстояния. Душевния Ви ентусиазъм е най-силно изразен, когато сте на власт и подобрявате живота на тези, които работят за Вас или Ви обичат. Вие подкрепяте всичко, което носи хубост, смисъл и изгода за света. Предизвикателството е да осъзнаете, че „ парите не са всичко ”.

· Душевен ентусиазъм № 9

Копнежът на душата Ви е да установявате мистична връзка с другите. Въпреки че стремежите Ви са възвишени, Вие също сте човеколюбец, който постоянно е талантлив с остра вътрешен глас и проницателни аналитични качества. Вашата религия в себе си, Бог и бъдещето е толкоз мощна, че Вие живеете съгласно убежденията си. Предизвикателството в живота Ви е да бъдете свестен и възприеман като освен това от маниак от тези, които не споделят и не схващат Вашия идеализъм.

· Душевен ентусиазъм № 11

Целта на душата Ви е да трансформира идеалите в действителност. Най-силният Ви вик е да станете учредител на някоя вяра или стопанин на духовно царство. Вие търсите истината непременно и сте подготвени да преминете през всичко, с цел да намерите нравствен преподавател или гуру. Това търсене постоянно Ви води по път, посипан с доста спънки и разочарования, до момента в който осъзнаете, че дадена духовна система не Ви подхожда или че даден гуру или преподавател е просто човек.

· Душевен ентусиазъм № 22

Вие имате най-силният нравствен ентусиазъм от всички, защото това е вик да измененията света вечно, и то към по-добро. Обикновено всички нужни средства да постигнете това са Ви дадени по рождение, в това число постоянна персона, просветеност, кураж и неизпълним сексапил. Може би най-целебното нещо за душата Ви е просто да четете на глас думите от антични текстове, защото тези трудове отекват доста мощно в благородните желания на възвишеното Ви Аз.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР