За причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди, Районен

...
За причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди, Районен
Коментари Харесай

Бясна рускиня удари с юмрук в лицето младеж пред пицария във Варна! Случаят от 2015-а, присъда чак сега

За причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди, Районен съд – Варна осъди съветска гражданка, непрекъснато пребиваваща у нас.

Общо наказване от 6 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване се отсрочва с 3 години изпитателен период – това дефинира Районният съд във Варна за 33-годишна съветска гражданка, предизвикала по хулигански подбуди лека телесна щета на обществено място на юноша.

Инцидентът зародил на 1 юни 2015 година, пред щанд на пицария за поръчки навън в централната част на Варна. Подсъдимата, забелязала край една от масите потърпевшия, който познавала от преди няколко години, като без да е била провокирана почнала да го наскърбява и ненадейно го блъснала с пестник в лицето. Свидетели на физическата разпра станали шефът на заведението и бащата на  потърпевшия, които предотвратили опит за нанасяне на различен удар с бирена бутилка от страна на подсъдимата. Веднага по-късно бил подаден сигнал на телефон 112. Според назначената съдебно-медицинска експертиза, вследствие на нанесеното по хулигански подбуди пострадване,  пострадалият е получил травматичен оток в скулата.

33-годишната жена е направила действието съзнателно, по време, когато по отношение на нея е имало неприключено правосъдно произвеждане, също за причиняване на телесни повреди по хулигански подбуди на други две лица. Определеното от Варненския областен съд с присъдата общо наказване предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР