За президентшата също имам достатъчно коментари и анализи. Г-жа президентшата,

...
За президентшата също имам достатъчно коментари и анализи. Г-жа президентшата,
Коментари Харесай

Йорданов: Радеви са в нарцистично умопомрачение от изкушението да се преживяват като монархична двойка

За президентшата също имам задоволително мнения и разбори. Г-жа президентшата, също като брачна половинка си, по този начин и не съумя да се помири с ролята си на „ статист “,като брачна половинка на човек, който би трябвало просто да извършва едни най-вече церемониални и символни функционалности.

 

През разнообразни интервали тя се потвърди като явно суетна, амбициозна и хиперактивна жена. Въпреки, че за известно време ѝ бяха поставили „ запушалка на устата “, след поредност от обществени гафове, тя въпреки всичко явно доста се възбужда от това да е президентша по американски, само че не като „ майка “, а като „ кака на нацията “.

 

Явно и двамата в прочувствен и психичен аспект са в някакво характерно положение на нарцистично лудост от изкушението, да се претърпяват като монархична двойка, в опитите си да употребяват с цялостни шепи представителна и официална власт.

 

Това съобщи психологът Росен Йорданов, представен от БГНЕС.

„ Това, което се случва, е нещо напълно закономерно. Приключва един интервал, в който явно маските ще би трябвало да паднат, някои хора ще би трябвало да поумнеят, други да правят отстъпка не една, не две, а пет крачки обратно, изключително водачите “, сподели Росен Йорданов и добави, че някои видни представители „ Продължаваме промяната “ наподобява към момента не са проумели до дъно историческото предизвикателство на обстановката, само че се надява, че ще го създадат, тъй като опасността от декаданс и неуспех е доста сериозна.
Психологът акцентира, че президентът Румен Радев е съветски план. „ Румен Радев несъмнено не е президент, който съставлява българите.

 

Той е „ аватар “ на избрани ретроградни цели, съответни източни геополитически ползи, само че не и българските. Нищо, че съумя сполучливо да заблуди мнозина, едни поради „ късогледи “ ползи, други по чисто „ естетични “ аргументи защото частож от нашето общество си „ пада “ още по древногръцкия блян „ калокагатия “ (здрав дух в крепко тяло) - добра стойка, добра фигура, мъж правещ коремни преси на 55 – 56 година Но все пак би трябвало да осъзнаем, че в днешно време това не е задоволително с цел да разберем сърцевината и полезностите на индивида “, безапелационен е той.

Йорданов разяснява, че „ Възраждане “ са една просто политическа компания, която добре работи в един мъждив политически пазар, в който единствената ѝ работа е да бъде един добър търгаш (трейдър) и да усилва приходите си.

„ За всички гласуващи за „ Възраждане “, мога да кажа единствено едно – продължавате да им наливате средства, могат да си купят най-малко още няколко къщи. Истината е, че те в никакъв случай не са желали да ръководят достоверно ", добави той. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР