за президент на САЩ Робърт Ф. Кенеди-младши избра богатата адвокатка

...
за президент на САЩ Робърт Ф. Кенеди-младши избра богатата адвокатка
Коментари Харесай

Робърт Кенеди-младши си избра адвокат за вицепрезидент

за президент на Съединени американски щати Робърт Ф. Кенеди-младши избра богатата адвокатка Никол Шанахан за собствен вицепризеднт, съобщи Ройтерс.

Кенеди, изтъкнат деятел срещу имунизациите, се надява да притегли гласоподаватели, разочаровани от това, че изборите на 5 ноември ще бъдат реванш сред президента Джо Байдън и някогашният държавен глава Донлад Тръмп.

С избора си Робърт Кенеди-младши заобиколи по-известни евентуални претенденти, в това число звездата на Националната футболна лига Арън Роджърс. Той уточни, че желае съдружник, който е " атлетичен ", изпитан в борби , песимистичен към контролираните промишлености и който има съпричастност към тежкото състояние на елементарните американци.

Никол Шанахан е някогашната брачна половинка на съоснователя на Гугъл Сергей Брин. По думите й тя била привлечена от Кенеди частично заради общите им задължения към здравето.

Кенеди е подсилен от 15% от записаните гласоподаватели . 39% поддържат Байдън, а 38% за Тръмп, съгласно изследване на Reuters/Ipsos. Националният комитет на Демократическата партия и доста политически стратези настояват, че акцията на Кенеди може да помогне за избирането на Тръмп.
 Фамилията Кенеди още веднъж поглежда към Белия дом
Фамилията Кенеди още веднъж поглежда към Белия дом

Робърт Ф. Кенеди-младши събра подписи за щата Юта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР