За преживения ужас от първо лице. Ексклузивен разказ пред bTV

...
За преживения ужас от първо лице. Ексклузивен разказ пред bTV
Коментари Харесай

Ексклузивен разказ пред bTV: За преживения ужас при земетресението от първо лице


За преживения смут от първо лице. Ексклузивен роман пред bTV на нашата сънародничка Деница Ибикюджу, живееща в Турския град Газиантеп.

Часове след опустошителните земетресения Деница Ибикюджу към този момент се намира на несъмнено място - паркинг в близост от вкъщи. Казва, че в никакъв случай не е преживявала нещо сходно на двата труса от над 7 по Рихтер.

„ Сградата, в която ние живеем, няма съществени провали, Слава Богу, само че ние сме на висок етаж и първият трус, когато стартира, всичко се люлееше толкоз мощно, в никакъв случай до момента не съм преживявала такова нещо. Спомням си земетресението в България, което беше в Перник преди няколко години, тогава аз живеех в София и беше много ужасно, още веднъж беше през нощта. Това беше в пъти по-страшно “, описа Деница Ибикюджу.

Сега Деница благодари на Бога, че тя и околните ѝ са добре и се моли за всички, които сега се търсят отдолу под руините.

„ За благополучие, популярност Богу, аз и фамилията ми, околните ми сме добре, само че в квартала, в който аз пребивавам има няколко здания, сринати до основи и сега не престават избавителните процедури. Минахме от там няколко пъти, доста беше трагично. Пътищата са затворени, суматоха е обзела хората. В момента нещата са малко по-спокойни, само че сутринта, при първия трус, в 4:30 ч. всички излязоха по улиците, имаше запушване с колите. Хората всеобщо отиваха да зареждат бензин по бензиностанциите. Няколко часа по-късно на доста места бензинът беше приключил. Обиколихме 4 бензиностанции, до момента в който намерим такава, която да може да ни обслужи, а там ни лиши час и половина очакване, с цел да заредим.

Деница ѝ фамилията и остават на паркинга, до момента в който заплахата от нови писания не премине.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР