За преглед и лечение се плаща допълнително. За събота и

...
За преглед и лечение се плаща допълнително. За събота и
Коментари Харесай

Тотален Рекет! Вижте Как Ни Одират Кожите С Линейките На Морето! Ако Не Дай Си Боже Ви Се Наложи, Лошо Ви Се Пише!

За обзор и лекуване се заплаща в допълнение. За събота и неделя, и останалите почивни дни цените са надути съвсем двойно. За частна кола за спешна помощ от Бургас до Слънчев бряг през уикенда се тревожа 190 лева, а за съпътстващи медици още 150 лева За обзор и лекуване се заплаща в допълнение.

В момента на територията на Слънчев бряг работят над 20 частни коли за спешна помощ. Двойно по-малко са профилираните коли на Бърза помощ в Бургас, които би трябвало да покриват цялата област. Те са безвъзмездни, само че мъчно могат да огреят на всички места. Линейките в Бургаско и по Южното Черноморие не доближават, изключително през лятото, когато стотици хиляди туристи умножават броя на население, а респективно и на пациенти. Колко обаче са наличните коли в придвижване, от Центъра за незабавна помощ в Бургас отхвърлят да съобщат. По неофициални данни в целия морски район на юг работят общо 17 коли за спешна помощ, пет от които са в Бургас.

Всеки медицински център в Слънчев бряг си има лична ценова политика. В множеството поликлиники в Слънчев бряг първичният обзор на чужденци и предписването на рецепта са заковани на 50 евро. По-непретенциозните медицински центрове оферират същата услуга за 30-35 евро. За българи цената е от 40 до 50 лв.. Ако обаче се постанова лекуване, спомагателни проучвания или консултация със експерт, се заплаща в допълнение.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР