За предстоящото устройство в лицето на Galaxy S24 Ultra се

...
За предстоящото устройство в лицето на Galaxy S24 Ultra се
Коментари Харесай

Ето че се появиха и първите рендери на Samsung Galaxy S24 Ultra

За идното устройство в лицето на Galaxy S24 Ultra се появяват доста клюки и изказвания всеки ден. Сега се появи нова настояща информация, която демонстрира смяна в дизайна на решетката на високоговорителя в смарт телефона.

Samsung Galaxy S24 Ultra – огромна решетка на високоговорителя

Флагманът на Samsung за 2023 година и предшественикът на идния Galaxy S24 Ultra — Galaxy S23 Ultra, в допълнение към отвора за S-pen, е получил решетка на високоговорителя в долната част от дясната страна. Както към този момент споменахме, вместо този отвор, който към този момент видяхме в Galaxy S23 Ultra, идният смарт телефон се чака да има отвор за високоговорителя във тип на дълга лента, както е показано нагоре.

До момента е известно, че устройството най-вероятно ще получи титанов корпус, чийто размери са 162.3 x 79 x 8.6 mm и тегло 233 g.

Други предстоящи характерности

Ако би трябвало да приказваме за предстоящите механически характерности, тогава, както е посочено, устройството ще бъде оборудвано с два разновидността на процесори — Snapdragon 8 Gen 3 и Exynos 2400, а също по този начин може да получи и до 16 GB оперативна памет от вида LPDDR5x и 1 TB вградена UFS 4.0 памет.

Съобщава се още, че устройството ще бъде оборудвано с AMOLED-дисплей с диагонал 6,78 инча и QHD+ резолюция. Съотношението на страните на екрана може да бъде 19,5:9, а яркостта да е 2500 нита (и повече).

Очаква се задният панел да има четири камери: 200MP съществена камера, 12MP ултраширокоъгълна камера, 10MP телефото-камера и 50MP перископична телефото камера. Очаква се и 12-мегапикселова предна камера.

Най-вероятно устройството ще разполага със същата батерия от 5000mAh и ще поддържа 45W кабелно зареждане и по-бързото 25W безжично зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР