За представителите на зодия Рак храната трябва да бъде не

...
За представителите на зодия Рак храната трябва да бъде не
Коментари Харесай

Сладки изкушения за зодия Рак

За представителите на зодия Рак храната би трябвало да бъде не просто отлична, а съвършена. Те са педанти, изключително щом става въпрос за десерти.

Те не обичат да ядат сами, тъй че положителната компания и развлечението с техните посетители е единствено в плюс за положителното въодушевление и естетика на раците.

Тъй като за Раците сладкото е на респект, foodpanda класира обичаните им десерти.

• Шоколадова торта - една хапка от шоколадовото прелъщение може да оправи настроението на всеки Рак. Чрез любовта си към тортата те показват своята страст и пристрастеност.

via GIPHY

• Брауни - Раците обожават богатия и благоуханен усет на браунито. Колкото и да е калорично, какъвто и режим на хранене да съблюдават, то този десерт е тяхната най-голяма уязвимост.

• Пудинг - без значение дали е шоколадов или плодов, пудингът е един от най-консумираните десерти измежду представителите на зодия Рак.

via GIPHY

• Черен шоколад - Раците са почитатели на горчивия шоколад, тъй че колкото по-голям е процентът на какао, толкоз по-доволни ще бъдат те ;)

• Пъпеш- това е обичаният плод на представителите на зодия Рак. Десертите с пъпеш или просто добре охладените,вкусни части са измежду най-предпочитаните изкушения за лятото.

И още от обичаните храни на зодиите:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР