За предсказания кога и в какво ще ви върви, винаги

...
За предсказания кога и в какво ще ви върви, винаги
Коментари Харесай

Китайски часовник сочи зодията ви според Източния календар

За предсказания по кое време и в какво ще ви върви, постоянно би трябвало да имате поради часа, деня, месеца и годината си на раждане. Тези четири значими фактора въздействат на ориста и личността ви и вършат вашата натална карта неповторима по отношение на тези на всички останали хора.

Древните нации пък вярвали, че особено от часа на раждане зависи това дали животът ви ще бъде сложен или изпълнен с шанс, както и какви са качествата, с които ще постигате задачите си.

Фън шуй и източният хороскоп разделят денонощието на 12 часови зони, всяка от които се намира под знака на едно от 12-те животни от китайския зодиак.

Всеки знак има своя интервал от два часа в денонощието, като може да откриете, че това е моментът, в който се чувствате най-енергични и щастливи. Съществува и противоположното взаимоотношение – да се почувствате отпаднали или потиснати по време пада на двучасовия прозорец на вашия противоположен знак. Този интервал нормално е 12 часа по-късно.

Ето кой е вашият знак съгласно часа, в който сте родени:

Час на Плъха: 23 ч. – 1ч.

Час на Бика: 1 ч. – 3 ч.

Час на Тигъра: 3 ч. – 5 ч.

Час на Заека: 5 ч. – 7 ч.

Час на Дракона: 7 ч. – 9 ч.

Час на Змията: 9 ч. – 11 ч.

Час на Коня: 11 ч. – 13 ч.

Час на Козата/Овцата: 13 ч. – 15 ч.

Час на Маймуната: 15 ч. – 17 ч.

Час на Петела: 17 ч. – 19 ч.

Час на Кучето: 19 ч. – 21 ч.

Час на Свинята: 21 ч. – 23 ч.

Сред тези 12 времеви интервала има четири, които се назовават " златни ".

Хората, родени в час, попадащ в тези златни зони, ще се радват на доста шанс и триумфи в живота си съгласно концепцията на фън шуй и източната астрология на Китай, Япония, Виетнам и така нататък, написа Една.бг.

Родените в часа на Плъха (23 ч. – 1 ч.)

Ако сте родени по времето на Плъха, вие сте естествено интелигентни и имате разнообразни гении. Макар и надарени, в никакъв случай не се държите надменно, а работите върху себе си, с цел да се усъвършенствате. Имате вродена потребност да се учите през целия си живот и триумфите в работата ви се дължат на вашата ученолюбивост. Животът ви наподобява се подрежда елементарно, срещате малко трудности по пътя си, развивайки се в кариерата и финансово. Имате огромни шансове да заемате управителни позиции и да бъдете водачи в общността си. Най-големият минус на хората, родени във времето на Плъха, е, че и в кариерата, и в персоналните връзки са много импулсивни и мъчно управляват страстите си. Склонни сте да влизате в ненужни разногласия, стремейки се да убедите останалите в позициите си.

Родените в часа на Заека (5 ч. – 7 ч.)
Вие се отличавате с бърз разум и креативност, като умеете да действате със размах и увереност. Късметът е ваш сателит през целия ви живот и наподобява, че елементарно постигате фантазиите си. Въпреки това, вие не чакате нищо наготово и работите интензивно за триумфите. Притежавате вътрешен глас, която съвсем в никакъв случай не ви подвежда, и това ви отличава от другите. Важно е да се пазите от недоброжелатели и хора, които ще ви гледат със злоба. Бъдете внимателни пред кого разкривате финансовото си положения, както и евентуални покачвания в работата.

Родените в часа на Дракона (7 ч. – 9 ч. сутринта)
Като родени в часа на Дракона, с лекост умеете да будите у близките удивление и почитание. Разполагате с бърз и изчерпателен разум, умеете да подбирате вярно и дейно думите си. Може би това е повода да се раздвате на несметен живот във всяко отношение. Изглежда не ви се постанова да полагате доста старания, с цел да си осигурите материални богатства. Хората ви обичат, тъй като сте жизнерадостни по природа, сръчни и извънредно мъдри. Дипломатическият гений и тактичността ви печелят другари на всички места. Ако се развивате в бизнес сферата, ви чака разцвет с помощта на постоянни партньорства. Хората, родени по времето на Дракона, е най-вероятно да се радват на триумфи след 35-годишна възраст.

Родени в часа на Маймуната (15 ч. – 17 ч.)
Ако сте родени в часа на Маймуната, вие се отличавате като спокойни, общителни и дейни хора. Тъй като сте отлични комуникатори, с лекост ставате център на внимание в общността си. Хората ви ценят поради колоритната ви персона и вашия интерелект. Надарени сте с гений и преследвате поставените цели с увереност. Скучните и рутинни работни отговорности не ви прилягат, тъй като предпочитате провокациите. След 30-годишна възраст имате максимален късмет да постигнете благосъстоянието, към което се стремите. Успехите ви се дължат освен на вашите качества, само че също по този начин и на шанс и поддръжка от страна на значими хора в живота ви.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР