За председател на местния парламент е избран Радослав Балтаджиев Благодаря

...
За председател на местния парламент е избран Радослав Балтаджиев Благодаря
Коментари Харесай

Първа сесия на ОбС Камено, кметът и съветниците положиха клетва

За ръководител на локалния парламент е определен Радослав Балтаджиев

Благодаря на хората ми повярваха и гласоподаваха за мен. Ще работя, както през миналите 2 мандата, за положителното на община Камено, за нейното развиване и за възстановяване на изискванията на живот на популацията. Честито и на общинските съветници за доверието, което им е гласувало популацията на общината. Бъдете живи и здрави, нека работим градивно, с разсъдък и без кавги. Аз съм консенсусен човек и с всеки бих се схванал, почитам всяко мнение, тъй като съм надалеч от мисълта, че моето е най-правилно. Гарантирам ви, че ще се вслушвам във вашите препоръки, тъй като, с изключение на на мен, и на вас е гласувано доверие, дружно да управляваме тази община. Скъпи кметове по места – честито и на вас. Повечето сте от остарелия мандат, знаете ми стила на работа, в никакъв случай не разделям кметове по цветове и хрумвания. Винаги съм се отнасял с почетени и другарски усеща. Вслушвал съм се във вашите претенции и когато е било допустимо съм съдействал. Скъпа администрация – уповавам се да траял да работим все по този начин сполучливо. За мен вие сте една добре смазана машина, която работи доста добре. Пожелавам на всички поданици на общината да бъдем живи и здрави, да забравим епидемиите, да имаме държавно управление и бюджет, с цел да върви Камено напред. Благодаря ви! " . Това сподели кметът на община Камено  Жельо Вардунски .

 Той постави клетва на тържествена сесия на локалния парламент дружно с новоизбраните кметове на съставни селища и общинските съветници.

Първото постоянно съвещание, което се организира в залата на „ Гражданска отбрана “ бе намерено от заместник-областния шеф на област Бургас Пламен Янев . Вардунски даде дума пред общинските съветници и цялостната с жители зала, че ще продължи да работи с екипа си по съшия метод, както досега – в името на развиването на общината и благоденствието на хората. 

" Неки работим градивно, с разсъдък и без кавги. Аз съм консенсусен човек и с всеки бих се схванал, почитам всяко мнение, тъй като съм надалеч от мисълта, че моето е най-правилно. Гарантирам ви, че ще се вслушвам във вашите препоръки, тъй като, с изключение на на мен, и на вас е гласувано доверие, дружно да управляваме тази община ", сподели кметът.

Той даде обещание всички значими инфраструктурни планове, за които е обезпечено финансиране, да бъдат довършени в период и съобщи, че ще се работи и по доста други такива през мандата.

Заместник-областният ми сподели, че сега имат проблем с разпределяне на средства за разчистване на деретата в техните елементи. Той чака подпомагане и от нас. Предстои сформиране на комисии на Общинския съвет и ще мислим от кое място и по какъв начин можем да заделим някакви средства за разчистване на проблематичните дерет а “, уточни още Вардунски.



Той означи, че по селата има към момента неща, които би трябвало да се довършват. Заради заселването с доста млади фамилии било належащо да стартират планове по създаване на детски, спортни площадки, за отдих и забавление. Вардунски разясни, че ще изиска среща с представители на всички политически групи, с цел да се запознае с техните визии и стремежи за бъдещи планове.

За ръководител на Общинския съвет бе определен Радослав Балтаджиев , който съобщи, че се надява новият локален парламент да надгражда постигнатото до момента. Той получи доверието на 13 от 17-те общински съветници след скрито гласоподаване. Балтаджиев оглавява ОбС-Камено за трети следващ мандат.

Ще дам цялата си сила и мощ, с цел да може резултатите в община Камено да продължат да се случват от ден на ден. С доста от общинските съветници към този момент съм работил и съм уверен, че всеки от тях е виновен човек. Ще работим почтено, толерантно и предлагам като един тим, с цел да може резултатът да е по-добър. Политическите разминавания, които имаме, са на високо равнище. Винаги съм оставял политическата ориентировка на една страна и когато е ставало въпрос за значими решения за нашата община, съм дал своя вот по съвест. Надявам се всички да гласуваме отговорно, с цел да може резултатът да е положителе н “, сподели старият-нов ръководител на ОбС-Камено Радослав Балтаджиев.

Ето и членовете на ОбС-Камено мандат 2023-2027 г. 
 Божидар Стефанов  Владимир Кижев  Галин Стойчев  Жечка Тодорова  Живко Бараков  Иван Димитров  Иван Кузманов  Илиян Генов  Мартин Желязков   Милен Мирянов  Митков Янов  Николай Петров  Петков Динев  Радослав Балтаджиев  Румяна Сотирова  Тодор Петров  Цветомир Петров
Кметове по обитаеми места в община Камено:
 Андрей Генчев - кмет на Вратица  Вяра Стайкова - кмет на Константиново  Георги Чалъков - кмет на Ливада  Димитър Николов - кмет на Трояново  Добринка Тодорова - кмет на Кръстина  Иван Атанасов - кмет на Свобода  Иван Георгиев - кмет на Полски извор  Иванка Драгова - кмет на Тръстиково  Меджит Мехмед - кмет на Желязово  Николина Желязкова - кмет на Русокастро  Стайко Манев - кмет на Винарско  Тодор Щерев - кмет на Черни връх
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР