За предоставяне на военна помощ за Украйна се обяви лидерът

...
За предоставяне на военна помощ за Украйна се обяви лидерът
Коментари Харесай

Трифонов: Украйна трябва да бъде подпомогната – включително с оръжие

За даване на военна помощ за Украйна се разгласи водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

„ Украйна е независима суверенна страна, нападната в прорез с всевъзможни интернационалните контракти и разпореждания от своята прилежаща страна Русия и сега на територията на Украйна изцяло незаслужено и аморално се води война, в която умират хора. И това е грубо, неуместно и изцяло безсмислено. Така че, в случай че има алена линия, аз съм от страната на тези, които считат, че Украйна би трябвало да бъде подкрепена по всевъзможен метод – в това число с оръжие “, написа той във Facebook.

Според него да им даваме сега единствено бронежилетки е безусловно изплъзване и в действителност не е заемане на никаква позиция.

„ Някак си от единствено себе си още веднъж настана време разделно. Напоследък сякаш непрекъснато живеем в такова време… Всеки би трябвало да си заеме позицията и да има силата да носи отговорност за дейностите си. Това важи най-много за депутатите в българския парламент, депутатите от всички парламентарни групи, в това число от групата на „ ИТН “. Решавайте “, написа още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР