За празника си Милкана замина за седмица в Париж, където

...
За празника си Милкана замина за седмица в Париж, където
Коментари Харесай

Задмина Всички Кифли: Жената На Маджо Празнува Рожден Ден С Карл Лагерфелд

За празника си Милкана отпътува за седмица в Париж, където посрещнала рождения си ден в компанията на най-близките си хора в един от най-изисканите заведения за хранене в центъра на френската столица – „ Мацухиса “.

Когато вдигнали следващата наздравица, в заведението се появили Лагерфелд и Ана Уинтур. При това се отправили към прилежащата маса, която била особено резервирана за тях. Милкана изтръпнала от наслада и незабавно побързала дискретно да снима дизайнера и стилната редакторка за спомен, писа „ Галерия “.

Най-впечатлена от непредвидената среща била щерка й Мелина, която е плод на връзката на Милкана с предходния й мъж – внук на Добри Джуров. Момичето се колебаело дали да не изиска подпис от корифеите. По съвет на майка си решило да не безпокои звездните клиенти по време на вечерята.

Ресторантът „ Мацухиса “ е благосъстоятелност на един от топ кулинарите в света – началник Нобу Мацухиса. Заведението е профилирано в източната кухня, съчетана по несравним метод с френски артикули. Ресторантът се намира в един от най-луксозните квартали на Париж, единствено на 500 метра от Триумфалнаата арка и „ Шанз-Елизе “, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР