За празника на учебното заведение ще гостуват известни бургазлии, които

...
За празника на учебното заведение ще гостуват известни бургазлии, които
Коментари Харесай

Кметът на Бургас Димитър Николов става гост-учител в ОУ „Братя Миладинови“

За празника на образователното заведение ще гостуват известни бургазлии, които ще се включат в образователните часове

С „ Коледни уроци с… “ започва седмицата, отдадена на 98-ия патронен празник на бургаското ОУ „ Братя Миладинови “, който се празнува на 17 декември, оповестиха от учебното заведение.

По този мотив от 12 до 16 декември 2022 година там ще гостуват известни бургазлии, които ще се включат в образователните часове. Гост-учители ще бъдат кметът Димитър Николов, плувецът Цанко Цанков, проф. доктор Севдалина Турманова, Тони Димитрова, началникът на РУО-Бургас Петя Петрова, комисар Калоян Калоянов и зам.-кметът Диана Саватева.

В разнообразни дни от седмицата учениците на ОУ „ Братя Миладинови “ ще си приказват с Димитър Николов за историята на Бургас, а с известния плувец Цанко Цанков ще спортуват в час по „ Физическо образование и спорт “.

Екологичните проблеми и опазването на околната среда седмокласниците ще разискват с проф. доктор Севдалина Турманова в час по „ Химия и запазване на околната среда “.

В час по „ Музика “ децата ще пеят с Тони Димитрова, а британска граматика и благосъстоянието на непознатия език децата ще упражняват с Петя Петрова в час по „ Английски език ”.

Диана Саватева ще е гост-учител по „ Български език и литература “, а шефът на полицията комисар Калоянов ще напомни на младежите по какъв начин да се предпазят от заплахите в обществените мрежи, придвижването по пътищата и използването на упойващи и наркотични субстанции.

В празничната седмица ще бъде открит кабинет с разнообразни експонати от предишния век, галерия от рисунки на възпитаници, концерт и други.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР