За празника на Ловеч - 11 май, сряда, ще има

...
За празника на Ловеч - 11 май, сряда, ще има
Коментари Харесай

Поп певецът Миро ще пее на площада в Ловеч по случай празника на града

За празника на Ловеч - 11 май, сряда, ще има огромен безвъзмезден концерт на Миро на площада. С богата стратегия Община Ловеч отбелязва своя ден, когато се почитат Светите равноапостоли и просветители Кирил и Методий.

Поп артистът Миро ще пее в сряда за жителите и гостите на града на площад „ Екзарх Йосиф I " от 21:00 ч. Миро е прочут от дуета „ Каризма ", както и със соловия си албум „ Омиротворен ". Участва и в музикалното риалити „ Пей с мен ", „ Като две капки вода " и доста други.
Малко по-рано, от 18:30 ч., същия ден и на същата сцена, е концертът „ Живот като на кино " - театър на Милица Гладнишка, Васил Спасов и „ Михаил Йосифов секстет ". Вечерта ще завърши с празнична заря.

Освен обичайните „ Люлякови музикални вечери " са планувани публични събития, награждаване, изложения, премиера на сборник, спортни съревнование.

На 11 май, от 9:00 ч. е Божествената Света Литургия в новия Катедрален храм „ Св. св. Кирил и Методий ". Тържественото издигане знамето на Ловеч и поздравленията са на площада пред храма от 11.00 часа.

Церемония по почитане със званието „ Заслужил жител на Ловеч " е от 11.45 часа в Ловчанско читалище.

Следобед от 16.00 ч. в ХГ „ Проф. Теофан Сокеров " ще бъде показан новият брой на сборник „ Мостове ", издание на КДК.

Културният плакат обгръща и 12 май (четвъртък). От 19:00 ч. в границите на „ Люлякови музикални вечери " гостува Държавната опера от Варна с „ Парижката Света Богородица ", на сцената на държавна такса - Ловеч, от 19.00 часа

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР