За пръв път в серията Aspire на Acer, в шасито

...
За пръв път в серията Aspire на Acer, в шасито
Коментари Харесай

CES 2024: Acer представи лаптопите Aspire Go 14 и Go 15 с интегриран Microsoft Copilot

За пръв път в серията Aspire на Acer, в шасито на най-новите преносими компютри Aspire Go 14 и Go 15 са вложени рециклирани материали, получени от потребителите (PCR). Както Aspire Go 14, по този начин и Aspire Go 15 оферират екрани с формат 16:10 и резолюция FHD+.

Що се отнася до продуктивността, преносимите компютри са оборудвани с процесора Intel Core i3 N-Series като базов вид. Aspire Go 14 обаче предлага спомагателен избор на процесор от серията AMD Ryzen 7000, който е предопределен за потребителите, които имат потребност по-голяма изчислителна мощ.

И двата модела поддържат до 1 TB SSD памет, 16 GB RAM и Wi-Fi 6 за безпроблемна и бърза безжична работа в мрежа.

Една от най-интересните особености на серията Aspire Go е интеграцията на Microsoft Copilot. Този AI помощник в действително време дава оферти и помощ за най-различни задания, като писане на имейли, сформиране на документи и даже генериране на креативно наличие. На клавиатурата има и специфичен клавиш Copilot за по-лесен достъп до този ИИ инструмент.

Acer дава обещание 10-часова самостоятелна работа с новата серия Aspire Go. Налично е и приложението AcerSense, което оказва помощ на потребителите да наблюдават положението на устройството и батерията си и да правят рутинна поддръжка на приложенията.

Acer Aspire Go 15 ще се появи на пазара през февруари 2024 година с начална цена от 249,99 $ в Съединени американски щати и 529,99 евро в Европа. Aspire Go 14 ще го последва през март с начална цена 249,99 $ в Съединени американски щати и 549,99 евро в Европа.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР