За пръв път в историята на Hell’s Kitchen България шеф

...
За пръв път в историята на Hell’s Kitchen България шеф
Коментари Харесай

Шеф Ангелов изненада участниците в Hell’s Kitchen България с номинации за всички

За пръв път в историята на Hell’s Kitchen България началник Ангелов номинира всеки един от участниците и сътвори общ тим на оранжевите престилки. Тази вечер шефът смъкна куртките на всички в борбата за деня, само че на вечерята последва цялостно отчаяние, което изпрати Червените и Сините на кулинарна матура.

Виртуалната задявка на началник Ангелов подсказа на двата тима, че още веднъж ще работят върху подобряването на връзката между тях. Червените и Сините облякоха куртки с кулинарни загадки, зашити за гърбовете им и разчитаха рецептите си по двойки. В предизвикването Сините стартираха сполучливо с добра връзка и вярно съблюдаване на рецептите, само че успеха сграбчиха Червените. За премия шефът изпрати тима на алените куртки на ски, само че инатът на Мариела в нежеланието си да показа приключението с останалите стигна до ушите на шефа, от което последва анулация на премията им за деня и за идващите три седмици.

На вечерята новото меню „ описа играта “ на Червените и Сините, като казусът със заготовките докара до сигурен неуспех и двете кухни. По време на вечерната резервация новите ястия полетяха във въздуха, а враждата сред Валентина и Деница не утихна даже за миг, което принуди началник Ангелов да сложи неслучайно Мариела в неприятната позиция на посредник сред двете. Шефът изпразни кухнята си и изпрати готвачите в общежитието единствено с цел да опази достойнството на ресторанта си, като сготви самичък за всички посетители. Червеният тим номинира Валентина и Деница, Синият – Мартин и Николай, а шефът – всички едновременно.

Кой ще „ изгори “ на директните елиминации? Червеният тим ще откри ли излаз от враждата сред Валентина и Деница? Как ще се оправят участниците с напрежението под прицела на началник Ангелов? - разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР