“За пръв път в историята на българското Народно събрание, чуваме

...
“За пръв път в историята на българското Народно събрание, чуваме
Коментари Харесай

Депутати от Има такъв народ към Тома Биков: Нямаше ви на протестите, татко

“За пръв път в историята на българското Народно заседание, чуваме от някогашен началник (Младен Маринов) на Министерството на външните работи да споделя, че.

Има една мисъл на Марк Твен, моят баща Тома Биков сигурно я знае, той е образован човек. Татко, желая да ти я кажа особено на теб, само че не за теб. Ако мълчиш, някой може да реши, че си малоумен, само че когато си отвориш устата, може да потвърдиш тези подозрения ”.
 Стоян Мирчев: Младен Маринов трансформира българската полиция в репресиращ орган Стоян Мирчев: Младен Маринов трансформира българската полиция в репресиращ орган
Младен Маринов трансформира българската полиция в репресиращ орган. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев по време на дебата по основаване...

С тези думи депутатът от ИТН Филип Станев се обърна към сътрудника си от ГЕРБ Тома Биков.

“Не за пръв път и предният път го споделих, в този момент отново ще потвърдя. Полицията постоянно употребена за политически цели, за тези които желаят да влязат във фокуса на обществото и да влязат в Народното събрание ” - отвърна Маринов на Станев.

Актьорът Тома Биков, очевидно превъзбуден, се обърна към Хаджигенов с репликата: " Или си пийте хапчетата, или напуснете залата ". Той съобщи, че доста от депутатите в залата са с помощта на митингите там, само че не са участвали на самите митинги - даде за образец Тошко Йорданов и Трифонов от Има Такъв Народ. Обвини и че Хаджигенов е юрист на близки на Божков.

Йорданов, от своя страна, му отвърна: “Татко, скъпи мой, мога да ти дам фотоси и видео материали, че в тая зала има хора, които са били на митингите. Вас обаче ви, нямаше баща. ”
 Остри конфликти в Народното събрание за полицейското принуждение на митингите, Младен Маринов не видял такова Остри конфликти в Народното събрание за полицейското принуждение на митингите, Младен Маринов не видял такова
„ Аз не видях служители на реда да бият спокойно протестиращи жители, а видях бити служители на реда “. Това съобщи някогашният министър на вътрешните...

Адвокат Хаджигенов разяснява, че още през вчерашния ден в неговия кабинет е била девойката Цвети, чиято блуза беше надигана и са ѝ правени фотоси в полицията по време на кървавата сряда, и че насилията случили се тогава са били решение като противозаконни.Той съобщи " Добре пристигнали в света на слабите юристи, само че не забравяйте, че полицейската палка има две страни. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР