За пръв път в Габрово, ще се събират капачки към

...
За пръв път в Габрово, ще се събират капачки към
Коментари Харесай

Националната кампания Капачки за Бъдеще в Габрово

За пръв път в Габрово, ще се събират капачки към националната акция на " Капачки за Бъдеще " Vol.14 Може да предадете събраните от вас капачки, опаковани най-добре в дебели чували за боклук или зебло,на 21 април от 10:00 до 15:00 ч. пред Спортна зала „ Орловец “.

Събират секапачки с номера 2 и 5, които отбелязват типа пластмаса. Такива са множеството капачки, които се употребяват за питиета и храни. Организаторите обръщат внимание, да не се носят такива, които са с железна част, тъй като те НЕ се събират, а попадането на сходни в общия размер събрани капачки лишава доста време и труд, с цел да бъдат отделени от останалите.

В хода на акцията уредниците от " Спасителен Клуб за Бъдеще Стара Загора ", взаимно с " Капачки за Габрово " вземат решение да одобряват иКЕНЧЕТА.

Кампанията " Капачки за Габрово ", доближи своята цел, с обещанието към МБАЛ " Д-р Тота Венкова " Габрово и предава щафетата на " Капачки за Бъдеще "
като дава обещание годишно да се включва в двете национални акции на Капачки за Бъдеще - напролет и през есента.

Дори и да нямате събрани капачки, може да подкрепите акцията като си изберете и нещо от мини базара, средствата от който също ще бъдат за закупуване на инсталация за детски и неонатологични отделенения.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР