За пръв път след инцидента проговори собственикът на изгорялата фабрика

...
За пръв път след инцидента проговори собственикът на изгорялата фабрика
Коментари Харесай

Собственикът на изгорелия цех във Войводиново: Имам много добър план за действие

За пръв път след случая проговори притежателят на изгорялата фабрика за месо във Войводиново Петко Петков.

Той сподели пред Българска национална телевизия, че към този момент пети ден не мога да влязат в обекта. Освен това всички още са в потрес. Петков добави, че към момента няма право да се влиза във фабриката, защото това би трябвало да направи първо застрахователят, който ще оцени вредите. Фирмата има цялостно застрахователно покритие. Цехът ще продължи своята активност, разяснява още Петков.

Той добави, че няма версия за пожара, а проектът му за деяние оттук насетне зависи от бързината на деяние на застрахователя.

„ Тук работят доста хубави хора. Познавам работата на всеки един от тях. Дълго градихме екипа си. Най-много ми тежи за екипа. Имам доста добър проект за деяние, само че зависи от бързата работа на застрахователите “.

„ 15% от служащите резервират изцяло работата си, тъй като са нужни. С останалите ще се работи с компания за асортимент на личен състав. Другите хора ще бъдат привлечени на работа, откакто изградим нов вид на това, което беше. Водим диалози с всеки един от тях и с компания за асортимент на личен състав “, разяснява притежателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР