За пръв път Пловдив ще бъде домакин на антарктически форум.

...
За пръв път Пловдив ще бъде домакин на антарктически форум.
Коментари Харесай

За пръв път: Правят Антарктически форум в Пловдив

За пръв път Пловдив ще бъде хазаин на антарктически конгрес. Става въпрос за извънредно огромно международно събитие, което ще се организира от 28 юли до 1 август, заяви професор Христо Пимпирев. На форума ще участват мениджърите на националните антарктически стратегии. Това са хората, които имат административната власт на своите страни, да управляват полярните бази и стратегии. Предстои доста значимо държавно заседание.

В Пловдив ще дойдат над 150 делегати от над 30 страни, плюс организации наблюдаващи. Ще се организира и ревю с присъединяване на над 20 компании от целия свят, които подкрепят антарктическата активност на страните. Ще дойдат и компании, които обезпечават хеликоптери на антарктическата логистика, самолетите на канадски, японски, южнокорейски компании, които кацат на най-непристъпните места на земята, в това число на Антарктида. А също и компании, произвеждащи ратраци, моторни шейни. От България " Диал " ще показа антарктическо облекло.

Избрахме за форума Пловдив, тъй като е доста хубав град, а е и с най-богатата непрекъсната история в Европа, сподели Пимпирев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР