За пръв път, откакто съм тук от над 30 години,

...
За пръв път, откакто съм тук от над 30 години,
Коментари Харесай

Учениците, пребили учител с кол - с много неизвинени отсъствия и спрени детски

За пръв път, откогато съм тук от над 30 години, се случва такова нещо. Това съобщи шефът на професионалната гимназия по селско стопанство в Садово Димитър Йорданов, разяснявайки вчерашния случай, при който трима възпитаници пребиха с дървен прът преподавател по британски език.
По думите на шефа пред Нова телевизия учениците са на 17 години. Учителят, който се пробва да вкара дисциплинираност, се споделя Антон Велков. Той е с хематом, минал е през болница и към този момент е у дома. Досега Велков не е споделил, че ще напусне работа . Директорът посочи, че не може да отговори дали и тримата са нападнали учителя – ясно е, че едното момче е нанесло удар с прът, за другите двама не е изцяло ясно какво са правили и дали са се присъединили в побоя.
Ще създадем всичко належащо, с цел да изясним събитията и отговорните да си понесат заслуженото наказване, акцентира Йорданов. Той разкри, че провинилите се възпитаници имат над 5 неизвинени отсъствия за месеца и са им спрени детските надбавки . Йорданов удостовери, че учениците са от ромски фамилии, а родителите им били елементарни хора, които работят. Оценките на въпросните възпитаници бяха избрани от шефа като " междинни ".
Това е необяснима експанзия, не мога да си го обясня, приключи Йорданов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР