За пръв път от появата си през 2016 година, квАРТал

...
За пръв път от появата си през 2016 година, квАРТал
Коментари Харесай

"квАРТал Фестивал 2018" променя част от Стара София за трети път

За пръв път от появяването си през 2016 година, квАРТал Фестивал може да се похвали със затворени улици – факт, който безапелационно трансформира самодейността, в най-значимото градско културно събитие на София през есента! В тази връзка квАРТал Фестивал се включва и в платформата Европейска седмица на подвижността.

 

На 15 и 16 септември от 11 до 18 ч. за придвижване ще бъдат затворени ул. Цар Симеон, ул. Екзарх Йосиф и ул. Искър в частта им сред ул. Раковски и бул. Мария Луиза, както и ул. Триадица и ул. Сердика в частта към Министерски съвет (паркинг и НАГ).Изброените улици, които се явяват и сърцето на фестивала ще се отворят и десетките ателиета, работилници, студия, пространство за коуъркинг, кино, питейни заведения, заведения за хранене и организации от всевъзможен вид, ще показват богатите си и разнородни стратегии на посетителите, които ще могат да се разхождат свободно и да се любуват на фестивални интензивности от всевъзможен вид, изнесени на самите улици.

 

И това напълно не е всичко! Една от най-емблематичните здания на София, архитектурния монумент, в който през днешния ден се помещаватЦентрални Софийски Хали, става една от основните местоположения на квАРТал Фестивал 2018! Мащабният паркинг-двор от страната на ул. Пиротска, ще послужи за сцена на музикалната платформа kvARTal LIVE!

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР