За пръв път от 10 години насам българската супергрупаIntelligent Music

...
За пръв път от 10 години насам българската супергрупаIntelligent Music
Коментари Харесай

За пръв път от 10 години Intelligent Music Project с песен на български

За пръв път от 10 години насам българската супергрупаIntelligent Music Projectпусна ария на български език. „ Блестя за теб “, която през днешния ден се появи в канала на групата в, в действителност е българската версия наShine for You –първият сингъл от идния албум на групата, който отIntelligent Musicобявиха през миналата седмица.

Официалната премиера на осмияалбум наIntelligent Music Project “Miracles Beyond ”ще бъде на 15 май във варненския клубThe Brick Port, а специфичен посетител на концерта ще е един от главните забъркани в записите –Richard Grisman.



Традиционно за всички албуми на групата досега и този път в състава на плана блестят имена от международна големина. Ритъм секцията се сплотява към номинираните за ГрамиSimon Phillips (TOTO, Protocol, Judas Priest, The Who)иErnest Tibbs.Вокалните линии пък са в осъществяване наJoseph Williams (TOTO), John Payne (ex-Asia), Carl Sentаnce (Nazareth), Richard Grisman (River Hounds)и главният вокалист на групата по време на живите осъществявания Славин Славчев.



„ Изключително благополучен и горделив съм, че напълно скоро ще можем да представим пред всички наши фенове осмия си албум и то още веднъж в един впечатляващ състав! Да имам всички тези големи музиканти зад тила си, е същинско благосъстояние и наслаждение. Саймън е с нас за 6-ти път, за Джо това е 4-ти албум, за Джон Пейн е пети. Постоянното наличие на тези хора в албумите ни демонстрира, че това, което вършим, си коства! “, споделя основателят, продуцентът и създателят на голямата част от музиката и текстовете наIntelligent Music Projectд-р Милен Врабевски.

Любопитно за албума е, че за втори следващ път доктор Врабевски дава опция на групата да написа песни дружно с него. Такъв е казусът и с първия сингъл от „ Miracles Beyond “Shine for You (бълг. Блестя за теб), чиито създатели на музиката са Бисер Иванов и Славин Славчев, който е създател и на двете версии на текста.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР