За пръв път нашите пари се харчат в наш интерес

...
За пръв път нашите пари се харчат в наш интерес
Коментари Харесай

ДЕН: За пръв път нашите пари се харчат в наш интерес

За пръв път нашите пари се харчат в наш интерес и резултатите са забележими. Така, както постоянно сме желали, само че никой не ни чуваше. Това написа в своя декларация УС на Движение за единение на народа. Ето и целия текст:

Скъпи другари и съидейници,

до момента в който един назначен ръководител отново подкара автобуса с предизборните неистини, сме щастливи, че най-накрая нашите градове и села станаха приоритет на страната. Но не поради партията, която цели 31 години разпределя порциите с Вашите гласове, а тъй като един същински общественик стъпи в тъй наречените смесени райони. За пръв път нашите пари се харчат в наш интерес и резултатите са забележими. Така, както постоянно сме желали, само че никой не ни чуваше.

Верен на максимата: “Работа, Работа, Работа”, министър-председателят на Р България се вслуша в потребностите ни и стартира да строи нови пътища, да асфалтира старите, да ремонтира учебни заведения, детски градини и лечебни заведения, да санира за държавна сметка частни здания и да реставрира изоставените от години джамии. Все неща, за които Вие от десетилетия сте се молили всякога щом рейсът с назначения ръководител се отбие предизборно да си събере гласовете.

Сега от Движение за права и свободи се усещат, че някой им дърпа сигурното килимче отдолу под краката, завъртат остарялата плоча за тъй наречените възродителен развой и вадят „ скелети от дрешника “, вместо да осъзнаят, че свършеното от премиера Бойко Борисов за благоустрояването на родните ни места е най-голямото доказателство, което заслужава доверието Ви.

Отговор на въпроса, за какво всички ние, хората от така наречен смесени райони, чак в този момент получаваме грижата и поддръжката, които ни се поставят по Конституция, би трябвало да даде почетният ръководител на Движение за права и свободи, който директно е съдействал на тоталитарната комунистическа власт. Да излезе пред Вас с лицето си, а не крадецът да вика: “Дръжте крадеца “.

Скъпи съидейници и другари, не се поддавайте на следващата операция и не позволявайте нова корист с вашето доверие! Защото страната – това сме всички ние!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР