За пръв път магазинът notosgalleries се превръща в бляскав моден

...
За пръв път магазинът notosgalleries се превръща в бляскав моден
Коментари Харесай

Изискан коктейл и грандиозно модно шоу за екслузивното октриване на „THE FASHION LAB” в NOTOSGALLERIES в SOFIA RING MALL

За пръв път магазинът notosgalleries се трансформира в блестящ фешън подиум, на който надарени български дизайнери имат удоволствието да показват последните си сбирки.

„ Fashion Lab " е първият по рода си новаторски план на notosgalleries the art of fashion, който съумя да сплоти български дизайнери, медии, лоялни клиенти на магазина и специфични посетители под светлините на прожекторите на 19 април.

Най-актуалните трендове на български марки по аления килим, приятна музика и блестящо ревю, събраха на едно място едни от най-големите ценители на модата и хубостта. На събитието бяха планувани и тематични корнери за българските дизайнери, където всеки заинтересовен получи повече информация за креативната линия на самия бранд.

Sofia Ring Mall предложи доза свежо пролетно въодушевление, потапяйки светския хайлайф на София от близко в изкуството на модата. notosgalleries се бяха погрижили да обезпечат за своите вип-гости стена на славата, по този начин и бе даден старт на стилната вечер. Атрактивните модели на фешън организация „ Визаж " показаха самостоятелните дизайнерски решения на българските марки: Provocative, Pendari, CK Fashion Cveta Kuseva, Ambitsia, Meme more и Нов Български Университет.

The Fashion Lab е място, където културата, образованието и геният се съчетават в едно и оферират извънреден опит в света на модата. По аления килим минаха Жени Калканджиева, мис България Вселена 2000 Маги Вълчанова, певицата Соня Немска, бизнес дамата Ирена Комитова и доста други известни персони и фенове на модата. notosgalleries направи поредна крачка в своето развиване, подкрепяйки младите надарени дизайнери и пренасяйки своите лоялни клиенти в изкуството на обещаващата българска мода.

Грандиозното фешън шоу на notosgalleries затвърждава задачата на Sofia Ring Mall да провежда и поддържа извънредни събития и да дава неповторими прекарвания за своите клиенти, и се постанова като желана дестинация за добър метод на живот и за съвършено превозване на свободното време на цялото семейство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР