За пръв път криптиращият КОДКонсервативно обединение на десницата - КОД

...
За пръв път криптиращият КОДКонсервативно обединение на десницата - КОД
Коментари Харесай

Цицелков: За пръв път криптиращият код е направен от специалисти на ЦИК


За пръв път криптиращият КОД  КОД Консервативно обединяване на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин водач е някогашният е изработен от експерти на ЦИК. Може да се организира церемония по генерирането му, с цел да видят хората, че се прави на инцидентен принцип. Това съобщи за " Твоят ден " Стоил Цицелков, ръководител на Обществения съвет към ЦИК.

По думите му машините са добре предпазени, а в случай че има пробив, той ще бъде в единични машини. " Пренасянето на техническите данни буди неустановеност, когато се наливат данните от СИК в терминала би трябвало да бъде следен. Член на СИК може да следи по какъв начин данните се прибавят към общите ", счита той. 

Според него като страна нямаме цялостния потенциал за логистика на машините.  " В момента текат акредитации и образование на наблюдаващи. За естествени избори е нужно би трябвало висока гражданска интензивност. Фалшиви вести могат да обезкуражат хората. Основният риск е ниската изборна интензивност. Много от процедурите са толкоз тромави, че резолюция ще излезе чак след изборите ", акцентира Цицелков.

И добави, че е необходим нов избирателен закон и метод за одит на качеството. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР