За повечето от нас декорирането на коледната елха е още

...
За повечето от нас декорирането на коледната елха е още
Коментари Харесай

Този човек иска близо 9 000 лева, за да украси елхата ви

За множеството от нас декорирането на коледната елха е още една опция да прекараме повече време с околните си в очакване на празниците.

Обаче хората, които разполагат с купища пари, постоянно избират да пропуснат тази традиция, наемайки експерт за празничната украса на дома.

Том Харингтън, който управлява Harrington's Christmas Decorators в графство Чешър, ситуирано в Северозападна Англия, печели по към 4000 паунда (около 8887 лева) от декорация на къщите на богатите и известните, признавайки, че стартира да възнамерява работата си една година авансово.



Харингтън започва бизнеса си през 2015 година, откакто предходните му работодатели ги молят да украси офисите им, написа profit.bg.

Той взема решение да се заеме професионално с коледни украшения и има 20 резервации за този празничен сезон.

Компанията стартира работа през септември, само че клиентите й постоянно вършат своите резервации още през юли.



Декорациите могат да костват от 1 500 до 4 000 паунда (от 3332 до 8887 лева), според от размера на дома, като компанията работи с някои доста известни клиенти.

Харингтън споделя пред Manchester Evening News, че те са най-натоварени от ноември до януари, когато прибират декорациите и ги оставят на склад.

През януари те посещават панаири както в Обединеното кралство, по този начин и в Европа, с цел да се приготвят за идната Коледа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР