За повечето хора лятото е време за безгрижие. Затова на

...
За повечето хора лятото е време за безгрижие. Затова на
Коментари Харесай

Горещо е, имате бира и се чудите как най-бързо да я изстудите, ето как!

За множеството хора лятото е време за равнодушие. Затова на мнозина им се прищява да стегнат багажа и да отпътуват за някое далечно място, надалеч от градската суматоха, написа " Трафик ".
През горещите месеци в това време остава неизменим един проблем – напитките, пренасяни в багажа, са топли. Как да охладите допустимо най-бързо топлата бира? Решаваме казуса на мига! Особено имайки поради наближаването на Световното състезание по футбол!
Викаме на помощ всемогъщата физика и се постанова да се въоръжим с няколко неща: няколко хартиени салфетки, вода и добра памет или таймер в най-хубавия случай. Започваме!
За начало вземете няколко хартиени салфетки и ги потопете във вода. Извадете ги и ги изцедете деликатно. Хартията би трябвало да остане мокра, само че по нея не трябва да се стичат капки.
Сега обгърнете бутилките с хартията. Цялата им повърхнина би трябвало да бъде покрита. Ако поставите два пласта мокра хартия, резултатът ще е оптимален, написа Dunavmost.com
Следващата стъпка – поставете опакованите скъпоценни бутилки в камерата и засечете тъкмо 5 минути.
Щом пандизите камерата, влагата ще стартира интензивно да се изпарява от мократа салфетка. С това тя ще помогне на така и така студения въздух. Благодарение на опаковката, напитката ще се охлади отмерено.
Важно - не забравяйте бутилките в камерата! Следете деликатно таймера.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР