За повечето B2B компании е важно да се съсредоточат върху

...
За повечето B2B компании е важно да се съсредоточат върху
Коментари Харесай

Как да разделим времето между входящ и изходящ маркетинг

За множеството B2B компании е значимо да се съсредоточат върху входящия и изходящия маркетинг. Тези отличителни подходи се допълват по доста способи, тъй че в случай че употребявате и двата дейно, можете да увеличите видимостта на марката си и в последна сметка да достигнете до повече хора. Въпреки това, разделянето на вашето време и запаси сред тези диференцирани подходи може да бъде сложен за упражняване балансиращ акт. Как разделяте времето си дейно сред входящ и произлязъл маркетинг?
Входящ против произлязъл маркетинг за B2B напредък
Първо, дано проучваме отличителните характерности на входящия и изходящия маркетинг в B2B подтекст. Входящият маркетинг е набор от разнообразни тактики, всички предопределени за естествено привличане на хора към вашия бизнес. Тези тактики работят дружно синергично, като покачват видимостта на вашата марка, усилват броя на каналите, на които се появява, усъвършенстват репутацията ви и в последна сметка построяват информираността и доверието на потребителите.

Сред най-популярните входящи маркетингови тактики са неща като оптимизация за търсачки (SEO), маркетинг посредством наличие и маркетинг в обществени медии. Ако сте осведомени с тези тактики, разбирате какъв брой дейно се поддържат взаимно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР