За повече от две години в Барселона Френки де Йонг

...
За повече от две години в Барселона Френки де Йонг
Коментари Харесай

Четири европейски гранда ще се борят за Френки де Йонг

За повече от две години в Барселона Френки де Йонг към момента не съумява да отговори на високите упования към себе си, най-малко по този начин пишат медиите в Испания. Нидерландецът подписа с „ каталунците “ през лятото на 2019 година за сумата от 86 милиона евро и се очакваше да стане водач в новия си отбор. Нещата обаче не се получиха по проект, като 24-годишният футболист не съумява да способства с упования резултат.

Въпреки че той демонстрира признаци на безспорните си качество, „ Fichajes “ написа, че Барселона обмисля вероятността да го продаде, с цел да облекчи тежкото финансово положение на клуба.

Според изданието има четири европейски гранда, които са подготвени да го привлекат. Става дума за Челси, Манчестър Сити, Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен. И четирите клуба имат интерес към суперзвездата на Барселона от много време, като последните информации даже сочат, че Челси към този момент е отправил съответно предложение.

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е огромен обожател на някогашния ас на Аякс, до момента в който ПСЖ и Байерн Мюнхен се стремят да подсилят своите благоприятни условия в полузащита.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР