За повече от два часа във вторник предиобед остана блокирано

...
За повече от два часа във вторник предиобед остана блокирано
Коментари Харесай

Пламнала в движение кола блокира тунел Витиня

За повече от два часа във вторник предиобед остана блокирано придвижването в тунел " Витиня " на автомагистрала " Хемус " в посока Варна, поради запалил се в придвижване автомобил с газова уредба. При случая изгаряния е получил 35-годишният водач, а от задимяването н тунела има няколко души в дихателни проблеми.

Сигнал за случая е постъпил на телефон 112 в 8.45 ч. Към мястото на случая неотложно са изпратени 7 коли за спешна помощ - от Етрополе, Елин Пелин, Правец, Ботевград и София. Шофьорът е изгорил ръцете си и на място му е оказана здравна помощ. 26-годишната му спътница не е потърпевша. От другите коли, които са прекосявали в този миг през тунела, 25-годишна жена е обгазена и е призната в " Пирогов “. В тунела е имало и рейс с 30 души, от които 24-годишна сръбкиня е с обострен дихателен проблем заради обгазяването, както и 58-годишна жена, която е с доста мощно главоболие, което се допуска, че е от дима.

За по-бърз достъп на колите за спешна помощ до мястото на случая им е бил обезпечен достъп до втората тръба на тунела, която е в ремонт и там не минават транспортни средства.

Малко след 11 часа придвижването през тунела е възобновено, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Докато е бил затворен, трафикът към София се осъществяваше по обходен маршрут - по пътя София - Ботевград или по пътя Ребърково - Своге – София.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР