За повече от 17 години Търси се…“ съм допускала да

...
За повече от 17 години Търси се…“ съм допускала да
Коментари Харесай

Нели От „Търси Се“ Рухна В Сълзи В Жив Ефир! Причината Разби Сърцата На Цяла България

„ За повече от 17 години „ Търси се… “ съм допускала да се разплача в ефир три пъти… Винаги се въздържам. Колкото и да е Трудно. А то в действителност е мъчно. Болката на другия като че ли влиза в мен и аз ставам него. Наистина.
Но някак съм се научила да се притежавам, с цел да може да прадължим „ търсенето “.

Ади и Милен Цанови в границите на един час ме разплакаха многокатно! И ме възхитиха, и ме замислиха, и ме огряха със светлината и озарението, които самите те са.

Той е притежател на първата кетъринг компания у нас, тя един от първите сватбени сътрудници. Откриват се, обикват се и стартират да вървят по пътя дружно. Работят доста, изкарват пари, пътешестват, откриват вкусни места, хранят се, както самите те споделят „ изяждат света “… Имат 2 дъщери и куп отговорности, работа, стрес…

През 2014 година живота им внезапно се прекатурва, откакто на Милен му слагат диагнозата рак на езика. Дават му 6 месеца живот.

И двамата избират да не имат вяра в това. Прочитат голям брой книги за различно лекуване, стартират строги гладувания, пречиствания, спорт… И през днешния ден диагнозата е зад тила им.

Ади приема заболяването му като своя! Тази удивителна, мощна жена като някакъв свръхчовек стартира борбата от първо лице. Сякаш за нейния живот се бори.

Проучва я тази болест, прочита всичко за нея, редом с него прави всички гладувания и оздравителни процедури, плаче скрито от него, моли се мощно и има вяра, мощно вярва… Както повелява любовта. И Милен оздравява. Оздравява го Любовта!

Не пропускайте този специфичен, вдъхновявящ епизод на „ Търси се… “, който ще ни убеди, че волята за живот и любовта са доста по-силни от диагнозите!

5 май, 11 часа, БТВ! Ади и Милен, благодарим Ви! За смисъла и озарението “, написа Нели Хаджийска.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР