За поставени купички с антифриз на различни обществени места, предупредиха

...
За поставени купички с антифриз на различни обществени места, предупредиха
Коментари Харесай

Нови сигнали за тровени с антифриз кучета

За сложени купички с антифриз на разнообразни публични места, предизвестиха притежатели на домашни любимци от столичния квартал " Младост ".

Собствениците към този момент са изгубили кучетата си, макар напъните на лекарите да им оказват помощ, като ветеринарите са открили, че става въпрос за отравяне с антифриз.

Подаден е сигнал в полицията като по случая се води следствие. Отровата е била оставена в парка в “Младост З ”, към 81-о и 144-о учебно заведение и към блокове 313, 310 и 317. Гражданите предизвестяват за разхвърляна отрова и в парка против постройката на районната администрация, предава БНР. 

Пред Радио София кметът на регион " Младост " Ивайло Кукурин удостовери, че през последната седмица са получени редица сигнали за отровени кучета.

“Аз насочих един зов към всички стопани на домашни любимци да бъдат бдителни при разходките на своите любимци. Гледаме да вземем съответни ограничения, тъй като смятам, че това е извънредно неприемливо в едно обикновено общество “, сподели Кукурин.

Кметът на “Младост “ добави, че се прави всичко допустимо на основни места в региона да бъде сложено видеонаблюдение, с цел да могат жителите да се усещат предпазени.

Подробности по тази тематика, както и за инфраструктурните планове, по които работят в региона, можете да чуете в звуковия файл.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР