За последните 15 дни на булеварда до хотел „Хемус” в

...
За последните 15 дни на булеварда до хотел „Хемус” в
Коментари Харесай

Шефът на КАТ- София: След всички престъпления и наркотици Георги Сапунджиев е трябвало да бъде арестуван

За последните 15 дни на булеварда до хотел „ Хемус” в София от „ Пътна полиция” имат над 1000 клипа, снимани вечерта от 20:30 до 02:00 часа сутринта, по които са глобени водачи за превишена скорост. Това съобщи комисар Тенчо Тенев - шеф на отдел „ Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи.

На 11 юни той е бил извикан от 7 РПУ, с цел да направи проба за опиати на Георги Семерджиев. „ Колегите са го задържали. Той се е опитал да избяга от автопатрулите. Преследвали са го, не е спрял на стоп палка. Наш автопартул беше извикан на място. Колегите изпробваха лидера и откриха, че е използвал повече от 1 амфетамин и оставиха документите на 7 Районно. Има формирано досъдебно произвеждане. Не мога да кажа по какъв начин са действали колегите”, описа Тенев.

По думите му на територията на районното ръководство, на което лидерът е бил спрян и му е осъществена инспекция, на нея той би трябвало да бъде арестуван. „ Според законите на страната той е трябвало да бъде арестуван”, безапелационен беше началникът на отдел „ Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи.

Той съобщи, че занапред следва да се направи инспекция дали книжката на Семерджиев от Швейцария е подправена. „ На този лидер сме лишили швейцарското свидетелството за правоуправление същия този ден, спрели сме му автомобила от придвижване, лишили сме му табелите и е спрян за техническа нередовност. Де факто той няма право повече да ръководи транспортно средство самичък в София, само че и в страната. Тепърва се прави инспекция дали книжката му от Швейцария е подправена. Може да е отишъл там, да е изкарал курсовете и да си е изкарал удостоверение за правоуправление. Предстои да разберем”, сподели той по Нова телевизия.

На въпрос дали е допустимо след отнета брошура човек да изкара курс и да кара с испанска брошура, той отговори: „ Не, защото свидетелството му е отнето поради контролни точки. На лицето са отнети 85 точки и няма право да ръководи на територията на нашата страна. Това значи, че е карал неразумно и е създавал доста съществени проблеми на хората по пътищата и полицията”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР