За последните 11 години България е увеличила три пъти своите

...
За последните 11 години България е увеличила три пъти своите
Коментари Харесай

България е увеличила 3 пъти нетните си активи на глава от населението

За последните 11 години България е нараснала три пъти своите чисти активи на глава от популацията до 9586 евро. Това разгласи във Facebook министър председателят Бойко Борисов, базирайки се на изследване на немския осигурител Allianz.

По негови думи с помощта на положителните резултати през последните години българските семейства и стопанска система са готови за рецесията.

Това не ни успокоява, а ни окуражи да работим още по-усърдно, показва Борисов.
 Борисов счита, че никой не може да го упрекна в предизоборно харчене
Борисов счита, че никой не може да го упрекна в предизоборно харчене

Премиерът сподели мястото за 7-и реактор на АЕЦ " Козлодуй "

Той акцентира, че рационалната финансова политика, битката с контрабандата и вложенията са разрешили на ръководещите за следващ път да усилят с нови 10% заплатите в бюджетния бранш. Премиерът припомня, че пенсиите също ще бъдат увеличени и следващата година, а за възрастните хора остава до края на пандемията.

Борисов показва, че държавното управление продължав с политиките за помощ на бизнеса, запазили близо 300 000 работни места.

" Въпреки тежкото завещание от претендентите за властта през днешния ден, страната продължава да се развива. И това е видно от оценката и анализите на интернационалните специалист ", декларира министър председателят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР