За последните 11 години България е увеличила три пъти своите

...
За последните 11 години България е увеличила три пъти своите
Коментари Харесай

Борисов: За последните 11 години България е увеличила три пъти своите нетни активи на глава от населението

 За последните 11 години България е нараснала три пъти своите чисти активи на глава от популацията до 9586 евро. Това е очевидно от изследване на авторитетния немския осигурител Allianz. Това написа министър-председателят в своя Facebook профил.

Благодарение на положителните резултати през последните години българските семейства и стопанска система са готови за рецесията. Това не ни успокоява, а ни окуражи да работим още по-усърдно, споделя още той.

Разумната финансова политика, битката с контрабандата и вложенията ни разрешиха за следващ път да увеличим с нови 10% заплатите в бюджетния бранш. Пенсиите също ще бъдат увеличени и следващата година, а до края на пандемията ще продължим да поддържаме възрастните хора с спомагателни 50 лeва към пенсиите. Продължаваме с политиките ни за помощ на бизнеса, които към този момент резервираха близо 300 000 работни места, безапелационен е той.

Въпреки тежкото завещание от претендентите за властта през днешния ден, страната продължава да се развива. И това е видно от оценката и анализите на интернационалните специалисти. приключи Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР